torsdag 24 november 2011

Vegas baby!

Tjoho!

I måndags kväll anlände vi till Vegas efter en härlig dag i Orange County med fina Gary och Roger. Väl framme i Vegas checkade vi in på hotellet, åt lite middag och gick och la oss tidigt! Vi bestämde oss för att inte stäla några klockor utan passa på att sova ut! Vi vaknade ändå någorlunda tidigt på tisdagen, kl 10. Så vi gick ner och käkade brunsch i hotellets buffé innan vi promenerade ner över the strip.


Nere vid the Luxur, ett hotell byggt som en pyramid gick vi in och besökte utställningen BODIES, en utställning där döda kineser donerat sina kroppar. Utställningen var mycket intressant, dels med anatomin och hur kroppen egentligen ser ut under vårt skinn. Man fick också se hur en frisk lunga och en rökares lunga kan se ut... Tack o lov att jag inte röker! Snälla alla rökare jag känner sluta med det direkt!!!!


Efter utsällningen gick vi vidare till MGM och löste mord som CSI agenter. Otroligt kul. VI fick lösa ett mord med en bil som kört in i ett  hus, men det var något som inte stämde med dna proverna, fingeravtryck och mannen i bilen dog enligt obduktionen inte i bilen utan av ett slag mot sidan av huvudet. Hur gick det då? Jo, mannen som körde in i huset hette Vincent och hade precis blivit frisläppt från fängelset pga drunk driving. Vincent gjorde samma sak igen, men denna gången med sin tvillingbrors bil... När han skulle lämna tillbaka denna så körde han rakt in i huset och in i den soffa som hans bror somnat i...! Han körde alltså ihjäl sin bror och flyttade kroppen in i bilen. Sen flydde han från platsen! Vi löste fallet och tilldelades därför ett diplom! WIeee


På kvällen gick vi och kollade på Mystere med Cirque du Soleil och med SIlje Marie Nordhaug. VIlken föreställning! Helt galet vilka akrobater! Vi var grymt imonerade och hade hakan vid knäskålarna när vi gick ut! Haha


Efter föreställningen mötte vi upp SIllje och fick en behind the scenes tur. OCh vi fick verkligen se allt! Kontoren, kostymerna, smnken, sjukstugan, rekvisitan, ljudbåset, taket. Galet! Scenen och hela lokalen är enorm så det var otroligt häftgt att se hela apparaten från scen. Efter besöket bakom scenen gick vi över till Palazzo och tog några drinkar med Silje. Vid stängnings dax träffade vi två killar från Brasilien. Jätte trevliga! Men när klockan passaerade 04.00 var det dax att gå hem och sova! Tack SIlje för en otrolig kväll! Så glad att du ville visa oss runt  och umgås=).


Igår tog vi det bara lugnt. Jag började dagen med att fixa lite med WADs hemsida och sedan tog vi en promenad bort till Statosphere där jag åkte fritt fall! Så coolt! 


Den utsikten där uppe från var helt otrolig! Att gå nära kanten var riktigt läskigt! Men jag hade lovat mig själv i somras att jag skulle åka fritt fall där uppe så det var bara att göra! FY fasiken va coolt det var!!!!!!!!


Sen gick vi bort till Mirage och kollade på deras delfin reservat. Tycker dom är så vackra och intressanta. Ska bli riktigt kul att möta dom igen på Sea World och även se skäckhuggarna! Wieeee.


Onsdagskvällen blev tidig! Efter lite middag såg vi hotellets egna show Sirens of TI och efter det blev det slapp på rummet! Skönt!  


NU går färden mot Thanksgiving hos Gary och Roger i San Diego. 

PÖSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar