torsdag 10 november 2011

Gah! Resfeber!

Nu börjar resfebern slå in...! Har inte kunnat sova ordentligt sedan i söndags...! Galet! Och det är så mkt saker att göra innan dess! OMG! Nytt skattekort, packa ihop och packa om, knyta ihop alla trådar med WAD, boka flygbiljetter till Oslo, köpa presenter...!

Denna veckan har vi jobbat hysteriskt med hemsidor, PR, events och massa med WAD galan! Vi har alltid otroligt trevligt på kontoret så tiden går för fort...! haha. Denna veckan höll vi till i P3 Stars studio under veckans produktionsmöte!


Fina underbara Adam har kommit in i familjen nu också. Han ska hjälpa Peter med WAD galan m.m. när jag är borta=). Adam e grym så det kommer att bli alldeles strålande!


I går var vi iväg på IKEA jag och Sondre och köpte mina badrumsmöbler! Wieee. Dock så har jag panik över mina duschdörrar... Dom fanns inte dom jag skulle ha, så nu håller jag alla tummar jag har för att Profab kan hjälpa mig och beställa dom som dom har!!!!

Köpte i alla fall mitt fina God Morgon set + loge lamporna. Etiketten på dessa är otroligt rolig "Skänker ditt hem lite bakom kulisserna glamour".


Och idag blev äntligen WAD filmen klar!!!! Wieeeee! Dagny du e grym! Tusen tack till alla som medverkat i denna, det hade inte gått utan er!



Nu stressar jag vidare med mina projekt! Snart drar jag!!!!

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar