lördag 15 december 2012

Back to the boat!

Sista veckan i Stockholm gick undan även den! I måndags så började jag med ett pass med bästa Jill. Svettigt med mycket CrossFit och Olympiska Lyft! Riktigt roligt! Efter passet så blev det en tur med julshopping på stan. Hela Hötorget var avstängt för Nobeldagen. Såg riktigt fancy ut med limousin parkering och ett upplyst Konserthus!


På tisdagen blev det ytterligare julshopping följt av Fredspriskonserten på NRK. Mys! Dock liten kul att Norge som inte är med i EU ger Fredspriset till EU och nästan alla som medverkar artistisk eller som hostar i konserten är amerikaner=). Humor!

Onsdagen blev helt fylld av aktiviteter! Efter morgon pass med Jill blev det först massage hos Adam och sedan lite julklapps shopping med Carro. Vi möte upp Jörgen och passade på att ta en mysig fika med honom! Ser honom så sällan nu mera att det är alltid lika kul när vi får till det!

Efter fikan blev det snabbt hem för att slå in julklappar och sedan tuta hem till familjen för att fira jul 12 dagar förtidigt eftersom jag är på båten! Där serverades julbord och sedan var det klapp öppning=).


Så himla mysig kväll! Den tog slut alldeles för fort!

Dagen innan färden gick mot Oslo igen var var det storstäderna som gällde! Kan tycka att det är ganska skönt att verkligen städa ibland=). Speciellt när man får avsluta dagen med säsongens sista basket träning!!!


Så imorse gick bilen till Oslo! Jon Torger och Cissi hämtade upp mig på Solna Pendeltågstation kl 05.30...! Gah! Så här pigg var jag=).


Sen körde vi hela vägen till båten och var framme lagom till mötet kl 11.45! Bra jobbat JT! Nu ska jag njuta av dom 12 sista dagarna tillsammans med gänget!!! Kommer bli grymt!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar