tisdag 31 juli 2012

Lycke!

Åh va mysigt jag haft det! Åkte direkt från båten till Lycke för att njuta av en veckas ledighet ute på landet! Får ju inte glömma nämna att mamma köpt en ny mixer så jag fick en jordgubbssmoothie som välkomsdrink när jag kom fram=)




Första dagen bjöd på Hjälmväder så det blev bad och klipporna för hela slanten!


Massa mys! På kvällen tog vi en långpromenad och gick upp till Tommy och Jan för lite sällskap. Där bjöds vi på efterrätt med färska jordgubbar och glass=). På vägen hem bevittnade vi en otroligt vacker solnedgång!!!


Torsdagen däremot var vädret sämre så jag och mamma höll oss inomhus hela förmiddagen. På eftermiddagen lånade vi Lars bil och brummade iväg till Marstrand för lite middag på Lasse Maja. Passade på att handla lite mat också på Koön innan vi körde hem.


Fredagen bjöd på någorlunda fint väder. Mamma och jag bestämde oss för att ta dagen på altanen istället för att cykla ner till havet. Moster Git kom förbi och hade med sig en påse med nybakta muffins! Mums! Hon hade försökt göra dom så nyttiga det gick genom att baka dom på banan och mörk choklad!


Efter att ha njutit av två stycken muffins blev det en eftermiddagstur i joggingspåret. Väääldigt lam tur! Benen ville inte springa, jag blev anfådd efter 20m. Så kanske ska kalla det en powerwalk istället? Haha.


Tillbaka igen åkte vi iväg och handlade. Mamma skulle baka silltårta till festen imorgon med alla grannarna. Jag passade på att baka Gojibärsbollar=). Kul att testa lite rawfood! Dom blev faktiskt riktigt goda! Gjorde på mixade akrikoser, gojibär, cashewnötter och kakao. Rullade i kokos=). Mums!


På lördagen åkte jag in till Göteborg tidigt på morgonen för att köpa proteinpulver från MM Sports. Ett väldigt gott pulver med choklad och hasselnötssmak som du kan blanda chokladpudding på! Efter turen till deras butik i Haga så hämtade jag upp Ellionor och Karin på Redbergsplatsen innan vi roadtripade ner till Falkenberg och tittade på pappa och Emmi i Campa i Klaveret.


För att inte vara en som gilalr fars så tyckte jag faktiskt att denna var otroligt rolig! Har ni inte varit nere och sett den än så gör det!


Tillbaka på Lycke så var det stort hålligång med grannarna! Haha. Jag joinade mamma vid efterrätten som åts hos Kajs systers dotter Jeanette och hennes mans bror Magnus. Sedan var det party i Kenneths lada till kl 05... En otroligt rolig kväll!

Under söndagen blev det lite sol på altanen igen. För att få lite motion så tog vi en långpromenad och njöt av lite frisk lantluft!


Det var också dax att packa för imorogn gick färden återigen till Oslo och Fantasy. Men först blev det middag med papsen och mamsen samt Christina. Väldigt mysigt! Tack för att vi fick låna din bil Christina!!!! Det var guld värt!!!!!


På måndag morgon kl 06.15 körde fina pappa mig in till Göteborg där jag boardade bussen mot Oslo. Nu e jag tillbaka på Fantasy igen och njuter av tre veckor ombord på det bästa jobbet man kan ha!!!!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar