måndag 14 maj 2012

25års fest!

Tjenixen!

Tog en vecka att återhämta sig från förra måndagens galna men helt underbara fest! Tack 2entertain för att ni bjöd mig på er grymma 25års fest! Jag och Cissi tog tåget (tillsammans med resten av festen...haha). Väl framme i Göteborg så gick jag direkt in i Kompassen och köpte ett nytt bumpskal och bjöd mig själv på sushi=). Mums!



Sedan var jag tvungen att gå in på SATS Kompassen och fräscha till mig innan jag gick till Liseberg=). Inne på Liseberg blev det en välkomnsdrink och sedan mys med Cissi, Perry och Jonas. Efter det tog vi tre åk (utan att gå ur vagnen i Balder! JAG ÄLSKAR BERGODALBANOR!!!!! Längtar tillbkaa till Magic Mountain!


Sen var det 3-kamp! Det gick så där... Enda grenen som gick riktigt bra var basketen=). Wonder why? Haha


Efter Liseberg drog jag hem till Karin för att sminka mig och byta om. Karin sminkade mig grymt snyggt med lila och glitter runt ögonen! Blev ett glas skumpa innan vi tog en taxi ner till Rondo.


Där bjöds vi på 3-rättersmiddag. Efterrätten var en väldigt god prinsesstårta!


Under hela middagen så var det underhållning, vi bjöds på Sarah Dawn Finer, David Lindgren och Tomas Ledin. Till och med Bosse och Janne var uppe och sjöng och spelade med Tomas.


Efter sittningen så var det fest. Vi testade discot, men där var det så högt ljud så vi höll oss nere i baren. Där stod vi och tjötade med David RIngqvist som jag inte sett på flera år. Mys!


Hittade Thomas Hedengran i vimlet! Brorsan! Haha. VI tog ett foto och skickade till Lena. "Tar hand om din man ikväll". Haha.


Innan vi gick hem mötte vi fina Samuel och Micke försökte få till ett foto med skärpa, med det gick så där=).


Hemma hos Karin hade vi 45min på oss att sova innan vi var tvungna att gå upp och packa för bussen gick 06.45. Men vi försov oss...! Vaknade 14min innan bussen gick! Gah! Har aldrig varit så snabb i hela mitt liv!!!!! Men vi hann=). Herregud, var helt speedad, tyst och bara skrattade hela dagen=).

Framme i Oslo var det på jobb igen! I Nu kör vi i två veckor innan vi drar till Antibes=).

söndag 6 maj 2012

Älskade lägenhet!!!

Så underbart att äntligen vara hemma i min lägenhet igen=). Har ägnat dm sista fem dagarna åt att sova (i min säng), laga mat (i mitt kök) och packa upp och ställa i ordning alla saker! En fantastisk känsla! Nu håller jag tummarna att ingenting mer händer med denna lägenheten så länga jag bor här!!!! Hittade denna som jag köpte i NYC. Satte den på kylskåpet! Hehe


Efter att ha kört både Crossfit och basket i onsdags så kroppen ifrån! Eftersom jag inte helt heller känt mig på topp denna veckan med värken i axlarna och så så bestämde jag mig för att ta det lugnt med träning och bara vila kroppen! Och det var behövligt!

Så mellan att sova och packa upp så blev det ett pass med Jill på torsdags morgonen (förlåt om jag var seeeeeeg). Väl hemma så la jag mig igen och sov i 4h! Skrattade gott när kollegan Micke la upp detta fina bildcollaget på fejjan! Jag lovar vi jobbar mer än ni tror!!!


I fredags var det iallafall äntligen dax för det efterlängtade massagen! Och aj va det gjorde ont! Massören tyckte att ryggen min såg ut som en puckelpist...! Så mycket knutar och spänningar var det i hela kroppen....!  Han tryckte på punkter i benen, på rumpan och ländryggen och sakta men säkert så började det lossna i axlarna. Han varnade för att det kunde värka under morgon dagen så därför bestämde jag mig för att ta det piano då med! Axlarna känns mycket bättre, men krävs nog en eller två behandlingar till innan jag e helt back!

Passade på att gå ut med Marlené och Kate från båten i fredags=). Mys! Blev en kväll med dom och Cissi på hotell Malmen! Väldigt trevligt! Men eftersom alla bara kunde träffa mig under fredagen fick jag lämna tjejerna och gå vidare för att träffa Jörgen, Sondre och Carro. Det blev Kolingsborg på oss till stängning. Haha.


Tog årets första löprunda ute idag! Wieee. 5km på 29min! Inte helt fel! Målet är ner till 25-26 innan sommaren e slut! Blev ett magpass ala Jon också innan jag åkte in till stan och shoppade lite! Blev två snygga bikinis och en färgglad topp till morgondagens 25års fest för 2E group i Gbg!


Nu har jag packat och är redo för 25års fest, 17:e maj firande och en vecka i Frankrike med the girls=). Lääääängtar så efter lite sommar!!!!!


KRAAAAAMMMM!




fredag 4 maj 2012

Hem ljuva hem!

Underbart!

Igår morse flyttade jag hem till min lägenhet igen! Vilken fantastisk känsla=). Flyttkillarna var på plats redan innan min ankomst och hjälpte mig till och med ut ur taxin med all min packning!Vilka hjältar!


Sedan så bar dom upp möbel efter möbel och efter en stund började det se ut som ett hem igen! Vad jag har saknat det!!!! Kan verkligen rekommendera flyttfirman Säkra Händer! Kommer definitivt använda dom igen om det skulle bli aktuellt!

Efter det att grabbarna gått så gjorde jag iordning sängen och somnade om en timme innan jag begav mig till SATS Medis för ett Crossfit pass. Älskar Crossfit (eller Crosstraining som passet heter på Sats), ska försöka komma iväg på ett i Oslo när vi ligger i land i näsa vecka!

Fyllde kylskåpet på vägen hem genom att handla alla basvaror jag kan tänkas behöva inför kostschemat som dom rekommenderade i Fitness Magazine. Så hemma igen blev den en god lunch med grillad fläskkarré med god sallad och tzatziki.


Eftersom jag glömde tina kycklingen under dagen så blev det samma middag som lunch innan färden gick mot Lidingö och en av säsongens sista basketträningar! Märker sån skillnad på att inte träna basket en gång i veckan, blir mycket snabbare slut... Sista 20min fanns inte många krafter kvar! Men känslan är ändå skön efteråt när man är klar!

Idag var det morgonpass med Jill på schemat, kan inte säg att jag topp presterade... Förra veckans stela axlar börjar komma igen så dom värkte rejält under natten och även under passet! Jill masserade dom för att få dom att komma igång. Men det gick fint ändå! Satsar på med energi nästa pass!

Fick dock gå och lägga mig igen efter lite mellanmål! Tror inte jag är helt frisk idag=(. Om det är pollen eller en förkylning som är på G får framtiden säga! Hoppas på pollen!

Avbröt därför mitt uppackande och rensande vid åtta tiden för att sätta mig ner i soffan med middag och Let´s Dance!

/Lisa.

tisdag 1 maj 2012

Våren e här!

Hello!

Nu e jag hemma igen efter nästan två veckor på havet och kom igår hem till ett fantastiskt vår väder! Orkade inte engagera mig i att vara social och dra ut och fira Valborg... istället blev det soffläge, middag bestående av fil och flingor och tv-serier. En riktig lat kväll med andra ord. Somnade redan kl 21... Vilket resulterade i att jag vaknade kl 04! Men jag älskar ju att sova när jag kan så somnade gott om till kl 12=). Så skönt!!!!! Har bara strosat idag! Inte gjort något alls! Förutom att uppdatera bloggen lite! Hehe. Eftersom det är svårt att ladda upp bilder ombord så kommer här en summering av senaste två veckorna!

Dagen innan jag åkte så var jag på födelsedagsmiddag hemma hos Annika. Mys! Sebbe hade lagat väldigt god middag! Härligt att få vara hemma och fira sina vänner=).


Innan jag åkte till Annika så hjälpte Jörgen mig att deklarera. Jag är alltid lika förvirrade varje år. I år så var det dessutom så att jag var tvungen att fylla i uppgifter som inte kommit med i uppgifterna från Skatteverket. Men Jörgen e ju proffs på detta så allt gick strålande!

På onsdagen drog resan mot Odense och Fantasy som låg i dock. Väl ombord så var det plastmattor och saker över allt! I Showlouge var det massa folk som installerade det nya PA systemet. Arbetet flöt på och känslan var att det skulle bli grymt när allt var klart!


Jag fixade och såg till så att alla kostymer var på plats, omklädningsrummen såg ok ut, tvätten blev tvättat och skruvade och fixade i ordning syhörnan. Den kommer att bli grym när symaskin och hyllor med diverse genomskinliga lådor är på plats. Alla vara slitna sedan docken så det blev någorlunda tidiga kvällar och en del träning med!


På torsdagskvällen, dagen innan båten började rulla igen så tog vi oss en tur till Wallmans och såg showen och åt en god middag! På vägen tillbaka till båten så plockade vi upp Vicky på Nationalteatret. Det blev lite nattfika i mässen innan vi la oss och förberedde oss för morgondagen och det sista fixet!

Det är så galet, tänker på det varje dag ombord! Så glad i mitt jobb och alla fina människor man jobbar med! Varje period man kommer tillbaka så är man så otroligt glad att se alla igen! Då vet man att man trivs!!!

Första 3 turerna så var Elisabeth Hamre ombord, hon ska hoppa in för Anita under maj och Juni. På lördagen var det hennes födelsedag och Cissi hade ju fyllt år så jag och JT gav oss ut i Kiel och köpte tårta och presenter=). Sen firade vi dom tillsammans med alla i showlounge på eftermiddagen.

På måndagen så tog vi en fika med Jörgen. Color Magic, som han jobbar på låg 4 dagar i dock i Kiel så då passade vi på att hänga lite. Det blev en mysig fika med honom, Ellinor och Karin. Jörgen följd med till båten och käkade lunch och fick möte hela vårt showcast.


Sista två turerna så kom Carl och Totten ombord för att Björn skulle på bröllop och Micke skulle på begravning. Även om det är tråkigt att inte vara hela castet så är det lite kul att se kollegorna från andra teamet i några dagar!  Lagom till detta som var det också dax för Blues Cruise, vilket innebär att båten fylls med massa Bluesband i alla barer och i Showlounge. Så vi gjorde bara en show per dag under denna kryssningen och sedan tog Blues banden plats på scenen. Härligt att se så mycket dansande överallt ombord!  En väldigt kul kryssning!

Jon kom i förra veckan med ett kuvert och inbjudan till hans bröllopsfest i Essex den 30 juni. Så himla fint! Hoppas verkligen att jag kan åka! Hade vart helt underbart!!!! Plus att jag kanske kan få till några dagar i London också och träffa lite vänner!


Varannan dag har vi också vart med på Jon och Björns Abs workout.  Den består av 11st övningar som du upprepar 25ggr/övning. Shit, den tar! Bra komplettering till den andra träningen! Får fortsätta göra denna varannan dag under hela sommaren så ska vi nog vara slanka och fina på beachen i sommar! Hehe!

Träning:
Måndag: Pt timme med Jill
Tisdag: Intevaller + överkropp med Fritz
Onsdag: Vila
Torsdag: 2ggr intervaller, ben
Fredag: Intervaller + överkropp
Lördag: Intervaller + Överkropp
Söndag:Intervaller + ben

Måndag: Intervaller + kondition helkropp
Tisdag: Vila
Onsdag: Intervaller + överkropp + Jon mage
Torsdag: Intervaller + ben
Fredag: Intervaller + kondition + Jon mage
Lördag: Vila
Söndag: Intervaller + överkropp + Jon mage

Köpte Fitness Magazine när jag landade i Stockholm i måndags! Där var det en artikel på "30 dagar till Toppform". Ska försöka följa det matschemat kommande månaden och se resultaten. Har fotat 3st förebilder i olika vinklar. Om en månad postar jag den + samma uppställning med resultaten. Hoppas på en skillnad!!!!


Tycker det är så svårt att hålla maten på båten, blev bara pannkaka av allt denna perioden...!  Men till nästa period ska jag fota matschemat för kommande vecka och planera in i förväg vad jag ska äta av det som lagas och det i salladsbaren. Måste få lite ordning på detta nu! Ska också köpa med mig Kesella! Det är något som jag verkligen saknar ombord! Så nu ska det bli ordning i torpet! Ska ju till Antibe nästa period vi går av och då vill man ju känna sig lite fastare!

GO me!!!!