söndag 15 april 2012

Magic levererar

En vecka till har gått och mycket har hänt!
II onsdags drog jag till Oslo och åkte en tur med Color Magic! Det var riktigt kul! När jag kom dit så var det första jag mötte Nick och Johan som lagade scenen som gått sönder under gårdagen. Jag ryckte in och hjälpte till lite. Sen satt jag och pratade med Sunniva och Robin innan jag tog mig till hytten och packade upp. Upplägget för denna turen var att jag skulle suga in mig alla knep och lärdomar som Nick hade. Nick har jobbat som Stagemanager i England under flera år så han kan sin sak.

Så under försa föreställningen båda kvällarna så satt jag med Nick bakom scenen och sen såg jag den andra showen från publiken. Dom har mycket bra shower ombord! Favoriten var balnumret med temat Love. Helt underbart medley med stora rosa klänningar! Grymt!


Gick av i fredags och åkte med Lars Ivar hem till honom och sedan åkte vi ner till Egertorget och handlade Carros 30års present på Nessprosso house. Fick köpt en fin kaffebryggare=). Nu ser jag fram emot gott kaffe när jag kommer på besök! Hehe.


Sen mötte jag upp Jörgen vid flygtåget och så åkte vi gemensamt till Gardemoen där vi spelade in Jörgens hälsning till Carros film. Det blev en serie på tre, men väldigt kul! Själv spelade jag in min hälsning i hytten=). Haha. Jörgens plan gick en timme före mitt så efter att jag vinkat i väg honom så tog jag mig en tur i Tax-Freen och handlade beställningarna till familjen.

Landade kl 16 och var hemma först kl 17.15... Så på en timme duschades det, hittade festkläder, slog in present, skrev kort och satte mig på pendeln mot Carro! Festen var otroligt lyckad! Tror att Carro var väldigt nöjd! Hon hade gjort väldigt god mat och fixat med bar! Grymt! Dagny visade sin film med allas hälsningar och där kom det en tår! Så fin!


Det dansades till kl 04! Haha. Sen var jag sååå trött och då blev det hemgång! Vaknade i lördags med ett underbart sms med en bild på en kaffe och ett super gulligt sms från Carro: "Älskar dig! Du är en av mina absolut bästa vänner och jag älskar att du finns i mitt liv!" Blev helt rörd! Så glad av att ha dig i mitt liv också!!!!!!!! Löv you!!!!


Under lördagen blev det en lååång morgon innan jag tog en tur in till stan för att hämta mina skor som jag köpte i förra veckan! Vita Addidas sneakers med rosa foder och sula! Kommer va så snyggg med dessa i vår!!!!!


Blev också ett par nya short i svart till i sommar samt ett nytt skärp! Nu är det shopping förbud på mig kommande månad!!! Måste spara pengar till Frankrike i maj och kommadnde USA resan i oktober! Jag och Lovisa ska ju köpa biljetterna nu i april!!!! Längtar tillbaka till LA och San Diego!!!!!!! Och det är snart verklighet igen!!!!!


Veckans träning:
Måndag: Vila
Tisdag: Intervaller och helkropp med Fritz
Onsdag: Vila
Torsdag: Intervaller och överkropp med Fritz
Fredag: Vila
Lördag: Promenad 2h
Söndag: Intervaller och helkropp med Fritz


En ganska lugn vecka med träning. I nästa vecka ska vi öka intensiteten och köra 2st pass/dag. Ett med kondition och styrka och ett på eftermiddagen med bara kondition! Nu ska det brännas fett! mellan 7-12kg kvar... Beach 2012 here I come!!!!!

Pöss

tisdag 10 april 2012

Påsk och mys med vänner!

Härligt att vara hemma och vara lite ledig! Även om jag helst hade spenderat tiden i min lägenhet=). Saknar den en massa och hoppas på att dom får den klar till slutet av april så jag kan börja flytta in igen nästa gång jag är hemma! Dom ringde på skärtorsdagen och undrade vilken färg jag ville ha på golvet, för det skulle läggas i nästa vecka. Sen var det bara målningen kvar! Jippi!!!!

Tills dess blir det mys i gamla flickrummet hos mamma och pappa. I veckan som var så var det ju påsk. Kan inte säga att jag egentligen märkte så mycket av det... haha. Men passade på att mysa massa med vänner under hela helgen.

I onsdags kom Jan Erik på besök med två kompisar. Följde med ut en sväng till Torget och Kolingsborg. Jag och Erik bestämde under kvällen att vi skulle gifta oss, sen kan vi ha separata förhållanden på sidan av och bo på olika platser men vi kommer fortfarande ha varandra=).



Under torsdagen så var jag barnvakt åt underbara Jamie under 2h när föräldrarna Annika och Sebbe var på ultraljud! Mys! Jamie pratade glatt hela tiden: "papa papa papa papa, ne ne, ne" Haha!


Sen blev det träning, klippning hos Anton och senare bio med Jonas. Vi såg Järnladyn med Meryl Streep. Hon måste verkligen vara en av dom bästa skådespelarna EVER! Shit va hon levererar!!! Efter bion tog vi oss en sväng förbi Eriks hotell och tog et glas vin med dom innan vi åkte hem. 


Under fredagens å sov jag länge. Mest för att slippa gå upp och ta tag i alla mina papper med deklarationen som Åke skulle ha...! Men till slut fick jag sparka med själv i baken och sätta igång. Och det tog sin tid...! Gah! Men efter 5h så var jag klar och gick till Fridhemsplan och postade allt. Sen blev det Lisa tid på gymmet=). Kände att skulle jag festa lite i helgen så var det gymmet som gällde!


Älskar känslan att gå från gymmet och benen nästan viker sig av utmattning! Wieee.


På kvällen blev det sedan långfredags fest hos Jörgen och Sondre. Det var mycket trevligt! Kvällen fortsatte sedan på Kolingsborg! Höll mig till dom vinglasen jag sagt till mig att jag fick dricka innan (stolt) och tog tunnelbanan hem! Yes. Väldigt bra kväll. Carolina Gynning kom på besök... Haha.


På påskafton så kom min underbara kollega Jon Torger till Stockholm för 2 dagars visit! Mys! Han kom med morgonflyget så vi började med att sova några timmar till när han kom fram. Sedan tog vi en sväng till Vivo och Systembolaget för att ladda med god mat och vin inför helgen. Sen tog vi en promenad och satte oss på Mälarpaveljongen och åt lunch. Så otroligt vackert med strålande sol! Efter maten så gick dock solen i moln så vi flyttade oss in i luststugan.


På kvällen åt vid god Indisk middag som Jon Torger lagade! Mums! Sen bjöd vi över Jörgen och Sondre på spelkväll. Det blev GiftTrap och Hollywoodspelet. Jag tog hem segern i Gift Trap men jag och Sondre förlorade Hollywood med 4 poäng...! Mitt fel... Förlåt! Vem är Annie Lenox? Haha! Rött hår?

Det blev spel till kl 03! Otroligt mysigt! Så på söndagen blev det lite längre sömn för att samla lite energi. Carro kom hit och mötte upp oss och så tog vi en promenad längst Norrmälarstrand till stan. JT shoppade två par byxor och jag fick med ett par super snygga Addidas skor!!! Dock kommer dom först om 10 dagar=). Wieee. Vår snygg!

Eftersom vi var på lite sightsing tur samtidigt så gick vi och pekade på svenska byggnader man ska känna till och bestämde oss för att luncha i Gamla Stan. Det blev lunch på Muren, där jag en gång sommar jobbat och sålt glass! En underbar sommar för 10år sedan! Haha.

Var tvungen att ta ett foto på JT med två gafflar i handen efter att han försökt äta sin hamburgare i gå med två knivar...! Haha!


På kvällen blev det sedan förfest hos Jörgen och Sondre, med härliga norska och svenska klassiker! Detta följdes av besök på nattklubben Patricia. Har inte varit där på evigheter! Vi hade sjuktkul!!!! Vi sa under fikan på Muren att det nog skulle bli hemgång runt kl 2, men tro det eller ej, jag, Carro och JT var sist ut...! Haha. Galet!!

Skickade en Easter Hag till Roger och Gary=). Haha.

Måndagen=Bakis! Men glada var vi ändå!


Hepp! Nu drar jag till Oslo för en tur med Color Magic!

KRAM!

måndag 2 april 2012

Ledig i 3 veckor!

Sista veckan ombord gick fort! Tog en vecka nästa att hämta mig efter helgen med Madde och Erik på besök. Men det är så det ska vara! Blev mycket häng i Showlounge, vårt vardagsrum. Här ser vi väldigt viktiga ut! Haha.


Under veckan som var så blev det hårda träningspass med Fritz och Karin. Inte för att glömma så hade vi 20grader och strålande sol i Oslo under 4dagar! Så det blev soldäck och mys på dagarna.


Föreställningarna bockades av i en rasande fart! Bara se bilderna nedan hur det kan se ut backstage när snabb byten sker!

Jag och Cissi passade på att luncha på Vapiano under sista veckan! Testade en Thai pasta! Mums!




Cissi älskar ju Ryan Gosling, så jag hittade en artikel i en tidning om honom, "10 saker du inte visste om Ryan" och tejpade upp på hennes spegel! Gissa om hon blev glad? Bättre var väl inte det att dagen efter satte jag upp en artikel jag själv gjort med texten "10 things you didn´t know about JT" Haha!!!!

Sista turen hade Karin vänner på besök. Alltid kul med lite folk i publiken! Så vi tog oss en sväng ut med dom första kvällen. Sista kvällen ombord bokade vi bord och åt pizza allihop efter föreställningarna. Så mysigt!  Blev också en kort sväng ut till Tower med lite dans efter det! Var inte så många där så jag och Cissi passade på att utnyttja dansgolvet=). Underbart!

På tisdagen gick vi av och fick skjuts av underbara JT till flygplatsen. På flyget hem dök det upp en bekant man i tidningen, någon var väldigt nöjd!


Hemma var jag och besökte min lägenhet. Ingenting har hänt sedan sist...! My! Kan dom inte bara bli klara nu så att jag kan få bo hemma igen! Så trött på att inte få bo där! Inte det att jag inte har det mysigt hos mina föräldrar men hemma är ändå hemma! Och jag har ju knappt fått gå innan för ytterdörren sen oktober...! Gah!



Får i alla fall njuta av pappas goda middagar när jag bor hemma! En favorit är fiskgrytan!


För att höja mys faktorn lite extra så åkte jag och Cissi ut til hennes pappas hus i Vallentuna för att relaxa torsdag till fredag. Det blev godis, pizza och film! Och lite Jaccuzzi på det! Mys! Väldigt behövligt!


Under helgen fortsatte jag i samma tempo! Under fredags kvällen var jag och mamma ute och åt på Rappongi. Mums! Och sen blev det stan under lördagen, avslutade med lite ostar och film!

I går hade vi säsongens sista basketmatch, vi förlorade! Men det tar vi igen i nästa säsong! Hoppas jag kan pricka in att vara ledig dom helgerna som matcherna ska spelas!!! Håll tummarna! Såg också första publikgenomdraget av JCS igår! Tor mina ord, den kommer bli FANTASTISK!!! Gå och se!!!!!!!


Senaste veckans träning:
Måndag: Intervaller och Crossfit med Fritz
Tisdag: Vila
Onsdag: Basket
Torsdag: Pt med Jill
Fredag: Intervaller och Crossfit med Fritz
Lördag: 5h promenad
Söndag: Basketmatch

Nu ska jag ladda för Pt timme! Wieeeee!

KRAM