söndag 25 september 2011

Tiden flyger iväg när man har roligt=)

Hej!

Denna veckan har sprungit iväg den också... Herregud hinner inte med allt!
I måndags var jag ute en sväng i Finntorp och myste med min älskade gudson Elias och underbara mamma Ellen. Det blev bus, fruktsallad och hämtning av storebror Emil på dagis. Avslutade dagen med ett skönt träningspass!


Under veckan som var testade jag också Sh´bam, en ny klass på SATS som bygger på att du ska skaka loss till olika dans stilar under 45min. Det var inte riktigt min grej... Men passar nog andra bättre! Gillar mer Streetdance som det blev en timmes träning med i torsdags! Älskar verkligen Micros klass på SATS Medborgarplatsen! Han är grymt duktig ledare och gör enkla men utmanande koreografier! Man känner sig riktigt duktig! Haha!

Bästa dagen var ändå i fredags! Var ute på mammas jobb under dagen och hjälpte till med alla barnen. Det blev ritandes och mycket hoppa hopprep! Haha. Men, kl 17.50 ringde Ullis och frågade om jag möjligtvis kunde tänka mig att gå på Romeo & Julia premiären om 1h 40min... Jag blev så glad!!!! Skrek nästan i telefonen JAAAA, det vill jag!!!! Haha. Så vi bestämde att vi skulle ses vid sceningången precis innan.

Men, vem skulle jag ta med mig!?! Första tanken var självklart min anka, Annika. Men visste ju att hon precis kommit hem med Jamie och var ensam hemma denna afton... Men kunde ju inget annat en att fråga! Så jag började med att ringa henne. O gissa om hon blev glad! Lösningen blev att ringa mamma och fråga om hon kunde tänka sig att vara barnvakt åt lilla Jamie i 2-3h tills pappa Sebbe slutade på jobbet och kunde hämta. Eftersom jag har världens bästa mamma så sa hon jag och vi satta kurs hem till Kungsholmen för att lämna Jamie i trygga händer i Månssons residenset!


Sen bar det av i taxi mot Göta Lejon, 17min över sju stannade taxin och jag sprang ut för att möta Ullis iklädd full Verona outfit komma hoppandes med våra biljetter! Sen satte vi oss ner i salongen och njöt av den 3h fantastisk underhållningen! En otroligt välarbetad föreställningen i allt från scenografi till kostym, koreografi, musik och skådespelar insatser! Måns Zelmelöv passar skitbra som Romeo och våran Ulrika GLÄNSTE som en nyputsat discokula i allt vad hon gjorde! Efter föreställningen blev det lite vin och mys i foajébaren med Ullis och hennes föräldrar. TACK för att du bjöd oss på denna magiska kväll!!!! Jag och spontanaste morsan i stan kunde inte fått en bättre!


Resten av helgen var betydligt mycket lugnare, jobbade lite i går och hade en jätte mysig fika med tillhörande långpromenad i det vackra höstvädret idag! Kunde den blivit bättre?

Sist men inte minst! Summering av veckans träning:

Måndag: Styrka 40min
Tisdag: Sats Energy 1h + Sh´bam 45min
Onsdag: Crosstraning 1h + basket 1h 15min
Torsdag: Steetdance
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Långpromenad (lite träning är ju det också)

Imorgon är det på´t igen. Och då ska vi också på bio premiären en "En enkel till Antibes" med mamma, Ingrid, Thomas och Carro! Blir mycket trevligt!



Kram!

söndag 18 september 2011

Vänt på dygnet...!

Hej!

Denna veckan har jag vänt på dygnet...! Och jag har inte lyckats vända tillbaka det igen! Attans också! Därför har vi till kommande vecka bokat in träningspass på förmiddagen så att vi ska komma upp=).

Under veckan som gått så har jag samlat in alla papper som TAK vill ha, och det är inte lätt... Behöver arbtsgivarintyg påskrivna, deklarationer, intyg av revisor... Ja herregud! Så idag ska vi hem till mamma o pappa och skriva ut, kopiera, skriva på och lägga i kuvert...!

Men, i tisdags var jag på bio med Ellen, jttemysigt. Vi såg "Jag saknar dig", fin film, men till och från var den inte helt övertygande. Speciellt tvillingarna trodde man inte alltid helt hundra på vilket var synd! Innan bion passade vi på att strosa runt lite i Sickla, Ellen hittade en skön fåtölj som hon gärna hade haft hemma=)


I onsdags var jag dock uppe tidigt och klippte hos Anton! Wieee. Äntligen har jag en frisyr igen! Efter det var det återigen dax för Jills härligt Crosstrainingspass! Helt slut efteråt! Härligt att veta att man senare denna dag också ska ha basketträning! Och det gick ju bra det också! Vårt lag förlorade dock alla matcher utom en, men det viktiga är att vi hade kul och fick springa av oss=).

I torsdags så var jag hemma hos bästa Carro på middag och hon hade gjort en otroligt god köttfärssås!!! Mums! Sen fastnade vi i det otroligt  dåliga programmet "Sol, fest och oroliga föräldrar". Att folk ställer upp på sånt är ju bara förskräckligt! Så otroligt pinsamt program! Ush!


I går var jag barnvakt åt Jamie. Jag började dagen med att bli bjuden på sushi lunch i Hammarby Sjöstad av fina Annika. Vi satt i solen och njöt av höstvädret och åt och lekte med Jamie. Sen tog vi en promenad hem till Annika. Annika skulle på drink kväll med mammagruppen och Sebbe jobbade så då fick jag njuta en kväll i Jamies närvaro. Han var dock så himla trött att han nästan somnade i gröten... Men sen efter att vi bytt blöja och gjort i ordning oss så somnade han alldeles bums i sängen och som så gott hela kvällen tills pappa Sebbe kom hem från jobbet=).


Passade också på att fota deras badrum. Eftersom Annika och Sebbe har samma storlek på sitt samt samma upplägg på vart toalett och dusch sitter så har jag deras badrum som mall för min renovering. Tror att det kommer bli otroligt snyggt! Måsta sätta mig nere i veckan och lägga en budget på hur mycket badrummet kommer att gå på, vad jag ska ha och vart det ska köpas in.



Så veckans träning då:

Måndag: Jogga 4km
Tisdag: Styrketräning överkropp 40min
Onsdag: Crosstraning 1h + basket 1h 30min
Torsdag: Vila
Fredag: Styrketräning ben 40min
Lördag: Promenad 60min + cykel 30min
Söndag; Jogga 5km

Tjoho!

tisdag 13 september 2011

Hemma efter en fin helg i Göteborg

Hej!

Nu är jag hemma igen efter en helg i Göteborg. Åkte upp i torsdags kväll med mamma och Gustav.  Jag och Gustav satt tillsammans i en egen vagn och mamma lyxade till det och satt i 1 klass. Vi tyckte lite synd om henne som satt ensam så vi skickade ett uppmuntrande foto till henne på oss när vi spexar till det lite med godiständer. Var dock svårt att få ett snyggt fot för att vi skrattade så mkt...! Haha


När vi kom fram hade pappa köpt räkor så vi satte oss och myste i köket och passade på att firar brorsan som fyllde 20år i lördags! Han fick i present av mig att jag ska köpa ett par coola Converse åt honom i USA som han själv får välja ut. Kanske dessa faller honom i smaken? Så kan han ju lösa korsordet om han får tråkigt! Haha


I fredags var det mormors begravning. Den var så himla fin! Jag var där tidigare för att repa igenom låten "Till en Ängel" som jag skulle sjunga tillsammans med organisten. Mitt i så kom vi av oss jag råkade titta upp på alla blommor och kistan (som jag undvikit), jag blev jätte nervös.... Precis då kom det en varm vind som svepte runt oss och upp på noterna. Nästan precis som om mormor var där och såg vad som skedde. Det gav mig ett lugn av att allt kommer att gå toppen! Vi drog därefter igenom hela låten igen och det kändes helt cool! Under själva begravningsakten så satt låten som ett smeck! Sen brast allt och tårarna bara rullade! Men det gjorde ingenting, för det var precis så det skulle va. Allt var ändå så otroligt vackert!

Efter begravningen så hade vi begravningsfika på Örgryte hotell och där fick alla var sin Trisslott att skrapa. Det var nämligen ett av mormors favorit sysselsättningar=). Så fint. Senare på kvällen så var vi ute på Marstrand och åt en god middag på Grand Hotell tillsammans med moster Git och Alvar. Otroligt gott! Tur att sällskapet kunde få läsglasögon på menyn. Annars hade nog ingen mer än jag och mamma fått mat! Haha


Under lördagen så var jag inne i Göteborg och tränade med Madde på SATS. Sen åt vi en god sushi och drack kaffe! Alltid lika trevligt att träffa den tjejen! Det är alldeles för sällan! På kvällen var det kräftskiva hos Christina ute på Lycke, mycket trevligt! Det blev quiz x3, och mitt lag vann 2st! Wieeee!


Igår var det till en början väldigt dåligt väder så vi bestämde oss för att åka till Bauhaus och handla lister och sedan fika med familjen Merenius. Då klarnade det upp och blev riktigt fint en stund! Deras lilla hund Wilma var ju bara så söt! Speciellt då hon gick omkring med pappas sko i munnen=). Haha!


Så hur gick det med träningen denna veckan då?

Måndag: Styrketräning 50min
Tisdag: Jogga 5km
Onsdag: Crosstraning 60min + basket 75min
Torsdag: Jogga 5km
Fredag: Vila
Lördag: Styrketräning 60min
Söndag: Vila

Förra veckan började bra med kosten också, men det sket sig lite under torsdagen och följande dagar.... Blev en del efterrätter och godis! Kanske lite för mycket godis...! Men ibland ska man väl få sväva ut lite=). Har helt undvikit alkoholen iallafall!

Denna vecka och kommande två veckor blir det skärpning! Ska fortsätta hålla samma struktur på träningen men se över kosten en aning! Vill ju vara fit och snygg inför Antibes resan=)

Tjo!

måndag 5 september 2011

Ny vecka, ny planer och ett saknat Birka!

Hej!

I fredags var min sista dag på Birka Cruises. Riktigt sorgligt! Har verkligen trivts som fisken i vattnet på det företaget. Det bemötandet av personal och den familjekänslan som dom har är något unikt och det ska man verkligen ta vara på! Jag blev avfirad av alla kollegor i köket! Blev helt rörd!
Först fick jag jättefina blommor och sen hade kollegorna samlat ihop till massa presenter, jag fick en super smart plånbok för gymmet som du sätter på vattenflaskan så att man slipper gå runt med hundra olika småsaker. Grymt praktisk! Sen hade dom köpt en gul reflexväst från Craft och broddar så att jag kan träna löpning utomhus även i vinter=): Som om inte det var nog så fick jag ett presentkort på DesignTorget, en lyxkryssning och ett jättefint "mina vänner kort". Har man haft världens bästa kollegor eller vad!?!?! Kommer sakna er som tusan!!!!


Under lördagen så vaknade jag med massa energi och tog mig snabbt till gymmet för att träna lite frivändningar och sedan blev det en mycket mysig och spontan kväll med Annika och lilla Jamie. Vi åt en super god faijtas middag, tittade på film och bara myste!

I går, söndag, blev det en mysig lunch med mamma och pappa på pråmen under Liljeholmsbron. Har aldrig varit där, men det var verkligen en super bra restaurang. Åt en ceasarsallad som får riktigt bra betyg! Resten av dagen ägnade jag åt att sortera alla papper och rensa i lägenheten (det behövdes...)!

Idag är det ny vecka, med nya planer och ett helt nytt liv som ska struktureras upp och planeras. Vi började det hela med att en byggarbetare knackade på dörren kl 07.05 och frågade om jag renoverade mitt badrum... Fick dom inte med sig det i protokollet när dom var här för 2 veckor sedan och frågade precis samma sak? Knäppjökar! Efter det så började dom borra.... Märker att jag inte varit hemma på vardagsförmiddagar på ett tag..! Så det var bara till att gå upp och strata dagen!


Efter en lång och lugn (förutom borrandet...) frukost så cyklade jag iväg till AF kultur för att skriva in mig. Och, jag gick därifrån med ett riktigt glad. Fick en handläggare som var jätte trevlig! Har det hänt någonsin? Efter mötet med AF kultur tog jag cykeln till Fridhemsplan och lämnade in den på Tores Cykel och Sport så att dom kunde fixa lampan som jag aldrig fick med samt handtaget på styret. Tyvärr hann dom inte fixa saken idag så förhoppningsvis får jag tillbaka cykeln imorgon.

Sen gick färden mot Solna och ett spännande möte som kanske kan leda till något kul projekt framöver. Vi får se vad som händer! Håll tummarna!!!!

Senare på kvällen så var jag på gymmet och körde lite styrka och kondition! Älskar att köra frivändningar! Så skönt när man får in den rätta svingen=).


När jag kom hem så hade jag fått ett mail från Mia, en kollega på Birka, med en förfrågan att springa Topploppet den 1 oktober! Det måste man ju bara ställa upp på! Alltid kul med nya utmaningar! Nästa år kanske det till och med blir tjejmilen!



Wieeee!