lördag 9 juli 2011

Jamies dop!

Idag var det dax för Jamies dop. Jag vaknade tidigt pga av värmen... Men det var ganska skönt. Hann piggna till innan det var dax för att dra iväg. Gustav hade med sig sin nya tjej Teresa. Super söt tjej. Dopet var i Nacka kyrka så vi tog bussen ut. Vi var lite tidiga så vi han mer än gott dra igenom låten innan.


Sen när alla gästerna kommit så började dopet och vårt lilla uppträdande gick otroligt bra! Så kul att uppträda med brorsan=). Haha

Efter dopet blev det en kort bilfärd till Annikas lekis där det dukats upp med lunch med sallad, tonfisk, nybakat bröd, lax och sedan tårta, bubbel, kaffe och kakor. Allt gick i temat Liverpool "You never walk alone" och  i färgen turkos. Dom hade verkligen ansträngt sig och bakat turkosa kakor och tårtor och så hade dom t.o.m. vikt turkosa servetter s i form av en t-shirt! Haha! Grymt!


Kvällen blir lugn! Ska försöka hålla mig framför tvn, äta en mindre middag (orkar inte så mkt efter dagens alla läckerheter) och bara njuta! Imorgon blir det slappande i solen med en bra bok!

Tjohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar