tisdag 12 februari 2013

Första veckan med mitt team!

Gick ombord i onsdags för att körs en vecka med mitt team=). Ett underbart gäng! Tror vi kommer komma bra överens under året! Vi är inte alltid så osociala som det ser ut! Haha.


Det är så kul med nya shower! Älskar verkligen att jobba nu! Mycket fixande och trivandes så här i början men det hör till! Njuter av varje sekund ombord!


Förutom showandet på kvällarna så blev det en del fickor i Kiel och två filmkvällar. En Disney kväll med Aladdin i rutan. Har inte sett den på säkert tio år. Men fortfarande kan man rabbla dom svenska replikerna lite här och där! Så kul! Haha

Andra filmen vi såg var filmen Impossible med Ewan McGreagor och Naomi Watts i huvudrollerna. Filmen handlar om en familj som åker till Thailand och drabbas av tsunamin. Skådespelarinsatserna och det verklighetstrogna filmningen gjorde den till en riktig hulk film...! Tårarna forsade ner för kinderna och en efter en av oss gömde oss i luvan på tröjan för att det var så jobbigt att se! Kan verkligen rekommendera denna film! Naomi fick en Oscars nominering för hennes insats! Grymt bra!

Sista kvällen arrangerade Jenny och Bjørn Øivind en quizkväll! Sjukt kul! Vi vann inte men det är ju inte det som räknas! Hoppas att det blir fler tillfällen under året! Grattis till grabbarna som vann!


Under veckan bestämde jag och Karin att vi ska unna oss en sista minuten trip någonstans i April. Så skönt! Längtar efter sommaren! Hoppas vi får till något riktigt bra! April kommer bli helt grymt med både lite sommar och sedan London!


Nu e jag hemma igen och ska njuta av att ha två veckors ledighet! Träna, sova och träffa alls underbara vänner!!!

Klem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar