måndag 19 november 2012

Underbara veckor hemma!

Onsdagen började med ett grymt pass på Sats Medis med Jill. Helt slut! Sen fortsatte den med middag hos Sondre och Jörgen. Efter middagen blev det spelkväll, både Hollywood spelet och två omgångar av Buzz hanns med=). Kul! Grabbarna hade köpt en födelsedags present till mig! Denna jätte fina Peak Performence halsduken! Blir toppen i vinter=). Tusen tack!!!!


I torsdags borrade och fixade jag och pappa i min lägenhet=). Efter en bra stund med många pauser och pustningar kom vi till slut igenom väggen och lyckades sätta upp mina nya skåp över sängen=). Blev riktigt snyggt!


I fredags fikad jag med underbara Ullis! Så länge sedan! Vi bablade på länge på kafé Glindas vid nytorget. Ett café som är hur mysigt som helst! Aldrig varit där förut! Nytorget är verkligen ett att /Södermalms gömda skatter=).

Efter fickan åkte jag in till stan och köpte lite förlängningsladdar och en internetkabel för att få igång det nyinstalerade bredbandet i lägenheten. Eftersom alla var upptagna denna fredagskväll och jag var väääääldigt sällskapssjuk chansade jag på at Stadsteatern kunder erbjuda mig en biljett till Sammy with love. Kl 18.50 kom en dam fram och frågade mig om jag väntade på att få köpa en biljett ochjag svarade ja. Tur i oturen var det dock inte till Sammy with love utan till Next to Normal. Då biljetten endast kostade 100kr slog jag till och gick och såg den för fjärde gången...! Tur att den är så grymt bra! Haha

Hemma efter föreställningen installerar jag bredbandet och Jan Erik fick från Sarpsborg hjälpt mig att felsöka och installera routern så att allt funkade!!! Du är bara bäst!!!!

På lördags förmiddagen var det dag för basketmatch mot Skuru, laget som ligger i topp i serien och som även leder juniorlandslagets serie för Damer! Hoppen var inte stora och inställningen var nu åker vi på storförlust...! Men, Lidingö Cows kan överraska sig själva! Med ett klockrent försvarsspel gjorde vi så att motståndarna inte fick chansen att gå på mål medans vi själva fick in både en och annan boll=). Slutade med vinst för oss och ett helt överlyckligt lag!!!! Fy va vi är grymma tjejer!!!!!

Detta firades med en vinkväll hemma hos mig med fina vännen Jörggen som sällskap! Vi fick snackat om väder och vind och catchat upp dom tre månaderna som vi jobbat om varandra. Väldigt mysigt! Insåg att jag fått världens blåmärke på överarmen efter dagens match...! 



Lite senare kom även Sondre förbi och kvällen fortsatte till Side Track och senare even Kolingsborg.  Där var det en sån där kväll när ALLA var ute. Vänner som jag inte  sett på hur länge som helst stod där i baren! Helt fantastiskt! 



Vaknade dagen efter med ett leende på läpparna! Efter några försök tog jag mig tillslut ur sängen, fick i mig lite frukost och åkte hem till Jörgen och Sondre och lämnade borren jag lånat. Dom såg lika slitna ut som jag..! Haha. Efter en lunch med mamma och hennes kusin på Kopanhgang blev det hem till städning och packning innan kroppen sa tack för sig och god natt!

Dagen innan färden gick mot Fantasyland igen var det ett hårt pass med Jill som gällde på Sats Medis. Helt slut mötte jag upp underbara Daniel Engman för en fika. Måste vara över ett halvår sedan vi sist sågs! Väldigt mysigt!

Träffade därefter upp Carro och gick och åt middag med henne på er Creperi på Katarina Bangata. Väldigt mysigt! Blev också ett glas vin efteråt på Urban Deli. När kvällen började bli sen var det dag att börja ta sig hemåt för att rena dom sista sakerna, ta hand om bävern i badrummet och sova innan det var dag att gå upp igen för att flyga till jobbet och Fantasy=).

Helt klart två väldigt mysiga veckor hemma!!!!

onsdag 14 november 2012

Hemma hos mig!!!!

Lyckan var total att gå av båten denna gång! Inte för att jag är trött på jobbet eller så, har världen bästa jobb! Men denna gången skulle jag hem till min lägenhet! Hem till att bara vara själv!!!!! Har inte varit det på 5 månader!!!!!!!!!!! Så j-vla underbart!!!!!!

Jag och Cissi fick skjuts till Gardemoen av JT. Väl inne med allt mitt bagage träffade vi på Tircia som åkt innan oss. Vi lunchade ihop på flygplatsen innan vi alla gick till våra respektive gater. Jag fick vänta i en timme innan mitt plan gick. Jag och Sigge åkte samma flyg. Sen delade vi också taxi från Arlanda! Toppen! Skjuts hela vägen till ytterdörren! 

Hemma packade jag upp, inspekterade lägenheten, plockade upp presenterna och åkte sedan till mamma och pappa för att lämna presenterna, äta lite middag och hämta resten av mitt liv som stod där i väskor och påsar=).

Dom blev så glada för sina klappar! Pappa fick en flaska rödvin från en vingård i Kalifornien samt en kork som liknade en sugpropp om han inte drack hela flaskan på en kväll. Mamma som fyllt år fick ett data fodral från Marc Jacobs av samma sort som jag köpte till min Ipad. Skit snygg beige! Och sedan en tröja från Hollister. En sån som hon önskade sig i fjol och som jag då inte hittade! Hon blev också väldigt glad=).

När jag kom hem på kvällen upptäckte jag att jag hade mjölbaggar i hela mitt kök...! Blääää! Fy vad äckligt! Så jag har helt enkelt spenderat senaste veckan i köket med att diska allt, slänga all mat, burkar, kryddor, sprayat hela köket med radar tre gånger och torkat av allt emellan...! Kul? Inte alls! Men nu tror jag att dom ska vara borta! Ställde in allt i skåpen idag. Hoppas på att ingen mer dyker upp!

Har snart vart hemma en vecka och tiden har gått så fort...!

I onsdags hade vi  familjekväll och gick och såg Next to Normal på Stadsteatern och därefter gick vi ut och åt middag på Pontus på Norrlandsgatan. Måste säga det igen! N2N är såååå bra! Lisa Nilssons rolltolkning av Diana är helt slående! Och hennes röst verkligen berör en så mkt! Alla är självklart lysande men Lisa, något speciellt=). Och ett bra namn också=). Haha.


I torsdags drog jag och Ellen ut till Ikea och planerade mitt nya kök som ska renoveras i februari! Tror det kommer bli skit snyggt!


Köket är ju som det ser ut nu det enda i lägenheten som inte är fixat så det ska bli så skönt att få det funktionellt och precis som jag vill ha det! Jag handlade också dom hyllor som jag ska sätta upp ovanför sängen. Eller snarare skåp. Blir bättre utrymme att få undan saker på!


På kvällen var det basket träning! Något som jag saknar sååå att jag numera missar två veckor i stöten av...! Önskar att man kunde spelat på båten! Hehe. Efter träningen pratade jag länge med Funken i telefon! Saknar henne massa! Karin berättade en väldigt spännande nyhet! Stort grattis gumman! Du kommer vara alldeles grym!


Fredagen var det Annika tajm! Efter att bekämpad mjölbaggar hela morgonen åkte jag ut och hjälpte henne med hennes små sötnosar. Förutom att handla, mata Jamie, natta Ellie och titta på Bollibompa så hann vi catcha up, äta en god middag med nyttig och god efterrätt och visa bilder från USA. Helt enkelt en toppen kväll! 


Sen ringde mamma och det blev en kort tur ut på Söder med henne, Ingrid och Sara som fyllt 30år. Också mycket trevligt!

Har verkligen haft speed dejting på vänner denna veckan...! Haha. I lördags lunchade jag med bästa Carro på Pizza Hut. Också jätte mysigt! Jag och Ellen hade sedan bestämt oss för att ha biokväll. Vi ville se Call Girl och det enda stället det fanns biljetter på var ute på Heron City. Så vi brummade iväg dit. Bra ställe faktiskt med sköna stolar och bra benutrymme! När vi köpte biljeterna tror jag Ellen valde handikapps automaten... Den var lite väl låg...! Haha


I söndags hade vi basketmatch ute i Haning. Vägen dit var mycket intressant... När vi väl kom till Handen, som måste vara den vackraste pendeltågsstationen, så skulle vi ta buss 829 till Brandbergshallen. När bussen kom så stod det att den gick till Coop Forum, via Ica Maxi! Haha. 


Hur kul är inte det?!!! Vi skrattade gott! Matchen förlorade vi, men vi kämpade alla på tills det absolut inte fanns några krafter mer att hämta..! Surt!

I måndags var det i alla fall dax för första passet med Jill på Medis. Diggar att hon bytt gym. Finns så mycket mer förutsättningar till ett bra PT pass här! Igår körde jag inte bara PT pass utan testade också en dansaerobic på kvällen! Var dock så fysiskt slut efter allt städande i köket att energin bara totalt försvann mitt i passet..! Men men, sån är det ibland! 

Idag har jag inte gjort mycket! Sov till 12, åt frukost, tittade på två avsnitt av Homeland till kl 15. Sen gjorde jag mig i ordning och drog in till stan och fixade Tricias skor. Efter många om och men fick jag tag på den haspen som fattades. Tack till Showstore på Rådmansgatan!!!!!! Så i morgon ska dom hämtas upp! Wieeee. 

Har också provat ut glasögon på Lensway. Ellen tipsade om att det var så billigt och bra där så varför inte testa. Onödigt att köpa ett par för flera tusen om dom jag beställer därifrån är bra! Vad sägs om dessa?



Så imorgon är att göra listan:
PT pass kl 14
Synundersökning
få igång bredbandet
Hitta slagborren (för torsdagens hyllmontering)
Och mysig middag hos Sondre!

Känns som det kommer bli en bra dag=)

Kram kram!

söndag 11 november 2012

torsdag 8 november 2012

Basket!

Härligt att vara hemma i Stockholm igen! Idag är det torsdag och då är det basket=). Yeah!


Årets lagfoto=).

Goooo cows!

fredag 2 november 2012

Tiden gick så fort!

Back on Fantasyland efter två helt fantastiska veckor i Californien! 

Sista dagen började med en stående frukost innan vi gjorde oss iordning snabbt och gick bort till nagelsalongen som låg runt hörnet. Där fixade vi båda var sin manikyr med geleuppbyggnad och målning. Med fina naglar tog vi sedan en sista iskaffe på Starbucks innan vi körde en sväng bort till Marshalls för att se vad det var för butik och om vi kunde finns något där. Hittade en platttång! Yeah!


Hemma hos Roger igen körde vi ett kort träningspass och sedan badade vi i poolen och hängde i solen tills Roger kom hem från jobbet vid fyra tiden. Sen packade vi och åkte iväg åt en god middag på en BBQ restaurang i Long Beach. Mums! Roger frågade oss vad höjdpunkten på resan och det första svaret blev Sea World och att få träffa späckhuggaren Kiit, kasta snöboll och posera med honom! Tack igen Mary för att du tog dig tiden och för att du frågade Michelle, Kiits första tränare om det var ok att vi fick träffa honom. Du är helt underbar!. Surfingen var också en grym höjdpunkt som jag gäna gör om. Musikalen The book of mormon var en annan och svenskfesten imponerade stort påoss och att alla hade lagt ner energi på sina utstyrslar för personer som de aldrig träffat alt träffat innan. Vi glömde helt bort vår flygtur över Grand Canyon...! haha. Det var ju också en upplevelse! Men det bästa var ju att bara få umgås med Roger, Gary, Silje och alla deras vänner!. 

Roger sa att han ser oss som en del av sin familj och jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det!  Även under denna resan hann vi inte heller med allt vad vi ville så kanske blir det en till resa nästa höst igen, tror inte Lovisa är den som bangar=)

Eftersom Lovisa skulle åkta till Nya Zeeland samma kväll så Roger körde Lovisa i sin bild till LAX och jag körde hyrbilen själv...! Måste erkänna att det var lite läskigt att köra på dessa stora motorvägar helt själv! Har inget emot att köra, men att vara helt själv i bilen...! Gah!

Då jag droppat av bilen på biluthyrningen kom Roger och hämtade mig. Vi checkade in på mitt hotell och sedan åkte vi till restaurangen Enchore  som ligger mellan alla terminaler på LAX. Byggnaden ser ut som ett rymdskepp, super cool!


På vägen dit smsade Lovisa, det var inte en kotte på inchckningen så allt hade gått jättefort för henne. Så hon kom och tog ett glas vin med oss=). Wieeee. Efter ett glas var det redan dax för henne att gå till gaten...! Åh, hatar farväl! Dessa två vekor har verkligen gått alldeles för fort...! Helt galet!  Jag och Roger satt kvar en stund, pratade om resor, Stockholm, vänner! Tiden flög iväg och baren stängde... Dax att åka till hotellet och lämna Roger! Vi stod på hotellparkeringen länge och kramades i flera omgångar! Ingen av oss ville släppa taget ovh gå...! Kommer sakna han och Gary sååååå mycket! Längtar redan tillbaka!!!!


Morgonen där på tog jag flyg shuttlen till in-checkningen, checkade in på Alaska Airlines och tog flyget till Seattle. Ville inte riktigt gå in och lämna sommarvärmen...! I Seattle var det 3h väntetid innan flyget mot Reykjavik lyfte...! Och självklart på en terminal som inte hade annat en en kiosk och en hamburgerbar...! Wieee. Mycket att göra? Eller inte! Ladda ner en bok till Ipaden och satt och läste! Hehe. 

Planet till Reykjavik gick ganska fort, sov stora delar av resan och tittade på 4 filmer! Sista biten till Oslo var ännu bättre! Somnade innan start och vaknade efter landning=). Gött! I Oslo tog jag en kort sväng förbi kontoret innan jag tog en taxi till hotellet och däckade nästan direkt! Försöka hålla mig vaken, men kl 16 gick det inte längre...! God natt!

Nu har jag snart varit ombord i två veckor igen=). Tänker på vår underbara resa varje dag och längtar tillbaka massa! Tur att jag har ett helt underbart jobb och fina kollegor som gör det lätt att älska vardagen lika mycket!

KRAM