torsdag 9 februari 2012

Basket=Lycka

Idag var första basketträningen på 3 månader! Åh va jag ÄLSKAR att spela=). Och Lidingö Cows, ni är så underbara! Man kommer hem med med ett luckorus i kroppen!

Det var en tuff träning och man kände att det var ett tag sedan benen fått springa så fort, men kul var det! Som vanligt körde vi mycket match. Min lag lyckades faktiskt vinna alla kamper! Go black and blonds!


Körde en roligt övning där Ylva skulle ropa upp siffror och dessa personer skulle i sin tur spela match mot varandra. I vårt lag var vi bara fyra så jag fick ta på mig både siffran 2 och 5. Självklart lyckas Ylva ropa upp dessa samtidigt.. Så det var jag mot Carro och Astrid! Hjälp! Men efter lite fight och några vändor så lyckades jag tillslut få i bollen=). YES! Väldigt roligt!

Nu ser jag fram emot helgens match mot A.E.K.! Dom ligger bra till i serien så det blir en utmaning! Kom och hejja!!!!!

tisdag 7 februari 2012

Första turen och lite ledighet

Hej!

Nu har jag varit på Fantasy i ytterligare en vecka. Jag och Cissi flög från Arlanda tidigt onsdagmorgon. Efter en kaffe och fruksallad i väntan på ombordstigning pratade vi om livet. Måste säga att jag är så glad att jag fått bekanta mig med den här damen. Full av energi, öppen och otroligt härlig människa att umgås med!


När vi väl skulle gå ombord så hade vi båda i morgonens förvirring förlagt våra boardingcards... Haha. Men efter lite letande så fann vi dom igen. Planet gick enligt tidtabell och vi landade på Gardemoen ca kl 10. När vi kom ut med våra väskor så stod ännu en helt underbar person och kollega där med var sin kaffe till mig och Dovvan och erbjöd skjuts till båten=). Dena pärlan var Jon Torger!!!! We löööv you!

Väl på båten gick jag och Joel igenom veckan och hjälptes åt att byta kostymerna i logerna. Sedan var det alltså min tur att köra första perioden själv! Gud va kul det var! Ett smakprov på hur glamourösa mina fina kollegor kan se ut inför en popup=)



Vårt gäng är otroligt fina allihopa och vi har haft det väldigt mysigt hela veckan. Blev två filmkvällar, en spelkväll, en barrunda och en liten avslutningsfest i TeensPlaza med pizza, popcorn, godis och lite dricka. JT och Anita briljerade i limbo! Jisses va viga dom var! Haha.


Har blivit en hel del träning ombord också. Jag har försökt att variera mig mellan crew gymmet och dom fria vikterna och spa gymmet med den fina utsikten och massage fåtöljerna. På åtta dagar så blev det 5 hårda pass med löpning, styrka och två riktigt svettiga Tabata pass!



Har under veckan som varigt fått iväg med kostlista till Jill och fått respons på den med många bra tips på kost, recept, vad vi ska lägga till och vad vi ska undvika för att nå våra mål! Så nu är jag riktigt taggad på att jobba stenhårt för att närma mig målen! December och början på Januari gick ju så där...! Men nu jävlar.

Okej, målen är så här:

- Träna 3 dagar sen vila en dag, då är det PT-pass, basket och mina egna gym och tabata pass som gäller. Ett och ett annat lopp i vår kanske kommer att springas också=).
- Äta sunt, innebär att undvika socker, glutenprodukter, varierat och regelbudet.
- Minus 0,5- 1kg/veckan. Dom sista 15kg ska bort för alltid!!!! -3kg senaste 2 veckorna är en bra start!
- Sen vill jag alltid vara full av energi ock känna att jag är nöjd med hur jag ser ut!



Mer mål kommer nog komma upp under tiden men så ser det ut nu! I oktober ska jag definitivt vara i mål! Då går resan åter igen mot Kalifornien med Lovisa=). Resan ska bokas senare i vår. Yeah!

Fick i tisdags reda på att jag har en vattenskada i min lägenhet som kommit från en vattenläcka på våning 9...! Det innebär att jag måste flytta ut allt ur min lägenhet den 13 februari för att dom ska kunna komma åt att reparera det hela! Det kommer ta upp till 3-4 månader! Bröt helt ihop när jag fick reda på det...! Försöker se det positivt med att jag ändå inte kommer att vara hemma så mkt i vår, så det jobbiga blir bara att flytta allt...! Gah!!!!! När ska det sluta hända saker med den här lägenheten?!?! Det är ju helt vansinnigt! Men som sagt jag försöker vara positiv!

Vi gick av båten i torsdag och då tog jag flyget till Köpenhamn och åkte tåget till Lovisa i Malmö för en mys helg! Blev bjuden på en väldigt god middag ur kokboken "Jag vill bara se bra ut naken". Vi myste, kollade kommande flygbiljetter till USA och såg på TV. Så härligt!

Under fredagen så sov vi länge, åt en god frukost. Gick och handlade musslor och tillbehör till kvällens middag innan vi gick till gymmet och körde ett härligt Tabata pass! Kändes riktigt bra inför kvällen! Visste inte att det var så lätt att göra egen moules mariniere! Underbart gott! Måste testa det själv någon gång=).




På kvällen gick vi och såg Les MIserables på Malmö Opera och Musikteater. Oj, va bra den var!!!! Alla verkligen briljerade! Speciellt Daniel Engman och Emmi Christenson i rollerna som Javert och Cosette! Fantastiskt!!!!!!Här är Philip Jalmelid som sjunger "Tomma bord och tomma stolar".





Efter föreställningen så gick vitt till Opera grillen och tog ett glas vin. Vid stängning så blev det en liten barturné i Malmö som slutade på en bar där vi mötte ensemblen ur Spanska flugan. Skickade det här fotot på den här underbara mannen till pappa!


På lördagsmorgonen åt vi frukost på Daniel på Kafé Kungsgatan, ett mycket mysigt kaffe med 1700-tals inredning. Sen gick färden mot Stockholm och Mellokväll på GÖta Lejon. Så underbart att träffa alla fina vänner igen!!!!! Gud va jag har saknat er!!!!!!!!!!!!!!!

Till veckan så ska det tränas, första basketträningen på 3månader!!!! Yeah!!!! Ska också rensa mammas och pappas källare så att jag kan få in alla mina lådor inför kommande flytt för vattenläckan på våning 9....!




Men tills dess ska jag njuta av att vara i min lägenhet med mitt fina badrum!


See you!