tisdag 21 augusti 2012

Stockholm i mitt hjärta!

I fredags var jag och fikade med Jan Erik och Terran! Det var sååå mysigt! Har inte träffat Terran på säkert ett år, helt galet! Vi satte oss ner och fikade på Waynes Coffee i Konserthuset och där satt vi i 3h! Haha. Terran berättade att hon och Trevor skulle gifta sig dagen där på! Lycka! Så glad för er två! Dom skulle ha en liten vigsel med bara närmaste familjen i Stadshuset=). Grattis!



Efter fikan så gick jag och Erik på stan en stund, slutade med att vi köpte var sin likadan ryggsäck från Everest=). Jag har nämligen tänkt köpa en ryggsäck ett tag då jag får så ont o axlarna av att bära handväskan över axlarna med tungt innehåll fram och tillbaka mellan Sthlm och Oslo! Men nu har jag en och guuud va skön den är att bara! Hihi. Aldrig mer onda axlar!

Erik är på besök hos en kompis han träffade på Pride, så efter att vi mött upp honom så gick jag och tränade på SATS Hötorget. det var cirkel 2 som gällde. Tungt och svettigt! Men bara 14 dagar to go nu! Kämpa på!!!! Passade också på att klippa mig denna dag. På gymmet fick jag för mig att klippa mig lite kortare. Eller jag har funderat på det ett tag men aldrig riktigt tänkt göra det. Men idag var den dagen. Jag frågade Anton vad han trodde om att klippa mig i den frisyren och han trodde att det skulle bli skit snyggt! Så jag gjorde det! 


Under lördagen så gick jag en långpromenad med mamma och pappa som avslutades med en lunch på Chao Chao i Fridhemsplan. Mysigt! Efter lunchen var det återigen dax för dagens träningspass! Hamnade på SATS Hornstull denna dagen. Åh idag tog det emot... Benen ville inte böja på sig, ville inte springa och ville inte cykla! Allt var bara segt! Plus att gymmet stängde kl 18, så sista cirkeln gick lite på speed! Haha. Dax att ladda kroppen med lite mer energi!!!!


Fick massa energi av att gå ut med Jörgen på kvällen! Mys! Jag var ju nykter, men unnade mig lite Cola Light och senare på natten även en Red Bull. Vi började på Torget och gick sedan vidare till Zipper. Mötte upp Henrik och Johan. Väldigt trevligt! Insåg att det var väldigt längesedan jag var ute i Stockholm! 

Har senaste tiden märkt att jag inte är en stor festprisse eller någon som vill dricka massa alkohol och vara ute och festa varje helg. Det är kul ibland, när man inte träffat någon på länge eller om det är någon speciell fest. Men annars vill jag helst vara hemma, se en film, äta en god middag och umgås i lugn miljö! Haha. Tror jag varit ganska vilsen under några år. Vilket säkert är normalt för alla som växer upp! Men nu känner jag verkligen att jag är hemma! Träna, spela basket, jobba med det jag gör och umgås med trevliga människor (helst i en miljö utan massa alkohol och fest) då mår jag som bäst!

Söndagen var väldigt lugn, sov länge, gick till gymmet och hade massa energi!!! Längesedan jag svettades så mycket på ett träningspass! 


Passade också på att fixa till cykeln! Dax att börja använda den i år! Haha.


Igår var det äntligen dax för ett pass med Jill! passet bestod av stötar, pull ups och dips (sistnämnda med egen kroppsvikt)! Grymt kul pass, fylldes med massa energi!


Nej, nu får jag göra något av dagen! Suttit alldeles för länge framför datorn och fixat=). 

Kram

fredag 17 augusti 2012

Tre veckor ombord!


Nu har jag för första gången varit tre veckor ombord i streck...! Det är länge! Men det har varit otroligt kul iallafall=). Första veckan var med andra gruppen, Spectacular. Denna veckan gick fort, mycket som hände! Var nere i gymmet med Martin 3 dagar i rad (kunde inte sitta på flera dagar efter all hård benträning...), så var Jan Erik på besök en tur! Massa mys!


Denna vecka bjöd också på extremt fint väder! Så det blev några soliga dagar på däck=).


Även en barbeque klämdes in! Gud så gott!


Den 1 augusti började jag med Fitnessfighten! Så kul att ge sig själv en riktig utmaning. Har ätit efter ett kostschema och tränat ett pass varje dag. Kostschemat har gott att hålla så där eftersom jag själv inte kan styra direkt över vad som serveras i mässen. Men däremot har jag kunnat styra mina val av gottigheter, portioner m.m.

Träningsschemat har vart skit kul! Upplägget är att man kör 10min kondition, en cirkel, kondition, en cirkel, kondition och en sista cirkel. Varje cirkel ska innehålla en övning för överkroppen, en för ben och en för core. Jag tyckte att World of Shapes övningar var lite simpla så jag valde att ta mina egna övningar (men med samma musklegrupper) och bygga 3st egna program för att variera mig. Det har gått jättebra! Och efter 5 dagar kunde jag redan känna skillnad! 

Som stor hjälpa har mina fina kollegor varit med mig och tränat nästan alla gånger jag varit i gymmet! Det har varit en stor boost av energi! Tack fina Anita, micka och Tricia! Anita satsade på att försöka kicka i taket på ett av våra pass! Haha. Sjukt vig!


En dag tog vi en taxi och drog ut till en fin strand i Kiel. Blev 2h på playan. Super mysigt!


Anita drog ihop en quiz kväll! Hon hade gjort tre teman, Color Line, Showen och musikal. För vårt lag (jag, Cissi och Sigge) gick det väldigt bra fram till musikal. Där var det bara jag som kunde mycket på det temat, men absolut in tillräckligt! Haha. Vi tog oss till en god andra plats! Tack igen Anita för att du e så kreativ!



Denna perioden har jag också varit i land och fikat med Madde två gånger samt Jörgen en gång! Madde njöt av en kaffe och kaka på Waynes Coffee!


Andra viga kollegor är våra akrobater Sasha och Svetlana. Ser inte så hälsosamt ut detta... Aj!


Denna gången ombord var det Vickys födelsedag! Vi firade henne genom att lura med henne på en filmkväll där vi såg Burlesque med Christina Aguliera och Cher. Som present hade vi köpt 10 påsar med ostbågar och ett presentkort på Urban Outfitters=). Hon blev väldigt glad och tyckte vi var alldeles galna! Haha


Älskar mitt jobb och älskar mina kollegor men efter tre veckor var jag verkligen redo att åka hem! På vårt överlämningsmöte med andra teamet så hade Damien, min pandang, köpt en tack present till mig för att jag jobbat för honom. En T-shirt med OS loggan samt svettarmband med OS i London! Åh han e underbar! Tack såååå mycket fina du!


Nu har jag varit hemma i 2 dagar och här har det varit full rulle! I går började jag med mitt pass på gymmet, följde upp det med en timmes massage hos Adam. Sen åkte jag hem och åt lunch innan jag mötte upp Carro för lite häng i solen. Varför inte delta i lite Line Dance på Medis?


Senare på kvällen sammanstrålande vi med Sondre och åt middag på Vapiano! Väldig bra dag!

Började även denna dagen på gymmet. Sen åkte jag ut till Nacka för att vara lite kreativ och fixa med Schlagerfebers hemsida med Martin och Fina. Martin och Christer har flyttat till ett väldigt fint hus som dom precis renoverat. Då vädret tillät så satt vi på altanen hela kvällen! Väldigt mysigt att träffa er! Alldeles för länge sedan!


I morgon blir det fika med Jan Erik som är i stan och fina Terran som jag inte sett på evigheter!!!!!!


KRAM!