söndag 10 juni 2012

To be continued...=)

Nu har det fflugit förbi en månad igen...!

Här kommer ett bildregn av vad som hänt! Det har firats 17e maj ombord på båten, tränats, showats och njutit av dom första sommardagarna.



Sen drog jag och tjejerna till Antibes en vecka och njöt av lite välförtjänt semester. Vi började med att sova en natt hos vår underbara kollega Anita här i Oslo i väntan på att flyget gick morgonen där på. Det gjorde ingenting vi tog en middag på stan med Madde och njöt av den norska sommaren.


Dagen därpå gick vi upp tidigt och hoppade på flyget till den lite mer tropiska värmen! Vi va la France!


Det blev bara goda middagar, vin, ost, sol och bad i en vecka.


Självklart kollade vi på finalen av ESC och Sveriges vinst med Loreen. Innan finalen blev det grillning med Ingrid och Jenna.


Trots att kvällens oväder som gjorde att Tvn dog i 30min löste vi det genom att se live streamingen från Svts hemsida istället genom datorn=).


Varje dag blev det en mysig lunch i skuggan i den nyöppnade yoghurt baren. Dom hade otroligt god Frozen youghurt där du kunde välja olika toppingar efter smak=). Det blev mitt och Karins favoritställe! Vi fick till och med rabatt sista dagen! Haha. Favoriten blev en stor kopp med färska hallon och kokostopping=).


Vi tog en tur till Cannes och kollade på den årliga filmfestivalen. Vi började hela besöket med att mumsa i oss en god middag alldeles vid det stora filmhuset.



Vi var där sista dagen så vi lyckades komma precis när den stora prisutdelningen var och alla Hollywood kändisar klev ut på röda mattan.


Hemma i Sthlm igen så hade jag en dag på mig att packa ihop lägenheten för sommaren. Tömde garderoben och kommoden så att Martin skulle få lite plats! Känns fint att ha någon där som tar hand om lägenheten under tiden jag är borta=).


Denna gången laddar jag för 18 dagar ombord på Fantasyland! Första fyra dagarna här lärde jag upp Damien som kommer att jobba som ny stagemanager med mig från juli. Kommer bli grymt! Han verkar vara en riktigt cool kille!  Vi var grymt effektiva under hans dagar ombord. Gjorde ett nytt gemensamt system bakom scenen och preppade med nya tidningar, tejpade om scenen och bunkrade upp med smink och hårspray.


Eftersom norrmännen firar sin nationaldag så starkt så passade vi på också den 6e juni! Vi köpte en svensk flagga i Kiel och satte denna på bordet i mässen under hela dagen! Gratulerar med dagen Sverige!


Igår bestämde vi också oss för att åka till London och gå på Jons bröllops fest! Det kommer bli grymt! Jag passar på att stanna i London till tisdags morgonen och åker direkt tillbaka till båten. Ska bli såååå mysigt! Dels lite bröllop och sedan en dag i London för lite shopping och kanske en musikal på det! Väldigt lust på att se Ghost!!!! Musiken är grym! Får se vad som händer!

Nu ska jag till gymmet och sedan förbereda för show! Back to the boatcamp! Hehe