fredag 23 mars 2012

Trivs väldigt bra just nu!

Shit vad jag e dålig på att skriva nu...! Sorry!
Men det har varit lite mycket sedan sist vi klev på. När man är ombord så går det av bara den...! Men det är ju ett tecken på att man har kul=). Sista turen vi var ombord (i feb) så hade vi väldigt mycket vågor tre av dom turerna som vi åkte från Oslo. Men gänget är ju så proffsiga så dom gjorde det bästa av det hela och levererade ändå! Vi gick ombord den 14e feb och då hade jag köpt lite gelehjärtan till kollegorna för att få lite Alla hjärtans dag känsla=). Mys!


Jag var av i Kiel och fixade mina öronproppar! Lite läskig känsla när öronmannen tryckte in blå gegga i örat. Men gud vilken underbar skillnad det är att ha dessa bakom scenen=).



Jag fick stanna kvar 4dagar till för att min pandang Joel var sjuk. Det tråkiga var att jag missade min skidtur till Trysil med fina Cissi och Jon Torger, men istället så blev det mys ombord med kollegorna som man inte ser så ofta! Jag och Susanne tog tillfället i akt och körde gemensamma pass i gymmet! Grymt! Träffade även Justin Beiber på stan=).



Under dom 4 extra dagarna så frågade hovmästaren oss om vi kunde vara domare i en drinktävling som bartendrarna skulle ha sig emellan. Självklart! Så på torsdagsmorgonen kl 11 smakade, luktade och beundrade vi 18st snygga drinkar! Min favorit vann!!!!! Wieee!



Lyckades sträcka ryggen... Haha. Så haltade hem under lördagen. Kändes på planet som om jag hade fått ryggskott! Men det visade sig att det bara var en muskel om krampade! Brorsan rekommenderade mig att boka tid på Naprapathögskolan för lite massage så det blev till och med två besök under veckan hemma=). Wieee. Besök är redan bokat till april!

Under veckan jag fick hemma så passade jag på att hänga på pappa på biopremiär av filmen "En fiende att dö för". Den var sjukt bra!!!!! Det roliga var att Sven Nordin som jag jobbade med i Oslo på Dizzie för två år sedan spelade en av huvudrollerna. Den norska kaptenen. Även fina Richard Ulfsäter gjorde än strålande insats som den svenske sprängningsexperten!



Efter filmen blev det efterfest. Där satt vi och tjötade med "brorsan" Thomas Hedengran. Och sedan gick jag vidare till Vickan för att möta upp Jon Torger som var på Stockholmsbesök. En fantastisk kväll!!!!! Shit va roligt vi hade!!!!!!


Dagen efter var det PT timme. Lite sliten men shit va jag älskar att träna med Jill!!!! Man känner direkt vilka framsteg man tar! Har nu kört med henne i nästan två år! Kul att ibland kolla på bilder innan dess och tänka tillbaka!

Veckan gick väldigt fort. Fick till både basketträning och match (som vi förlorade...). På lördagskvällen låg jag bara i soffan hemma och var grumpy! Fick en lårkaka på basketmatchen och mådde lite halvdant! Fick istället hejja på gudfar i Mello från soffan och ladda inför tågresa till Oslo tidigt på söndagen.

Mötte Cissi vid spottkoppen och handlade lite resfika innan vi satte oss på tåget mot Oslo. Ikväll skulle det vara branchkväll på Wallmans. Tågresan tog 6h, framme i Oslo möttes vi av Anita som tog med sig Cissi hem till sig. Själv satte jag mig på tunnelbanan mot Ris. Där checkade jag in på Hotell Schjelderup och gjorde mig iorning för kvällen=). Underbara Una körde mig till Wallmans. Sen var det håll i gång hela natten!


Vårt bord var ett gäng på 23st! Allt från vänner till Raymond, Wallmanspeople och folk från båten. Bästa Carro Säfström var där också!!!!! Wieeeee. Hon skulle dagen efter på viktigt möte med UD! Go Carro! Kvällen var helt fantastisk och avslutades på småtimmarna!


Dagen efter vaknade jag seeeent! Tog mig in till stan och mötte upp Karin och Cissi för att äta lunch. Det blev en dag i vårsolen på Ola Ryes plass. Härligt! Senare på kvällen tog jag mig till Edderkoppen och mötte upp Carro för att se West End skolans proffsklasser uppträda i en rekke med musikalnummer. Kul! Efteråt blev det middag på Apoteket med henne och Sandra. Promenerade med Carro till hotellet hennes på Solli plass innan jag tog tunnelbanan hem. Imorgon var det båten igen! Wieeee

Samma dag som vi kom ombord satte jag och Karin igång och tränade med Fritz! Åh vad jag saknat det! För denna perioden kom vi fram till att vi ska köra ett pass överkropp, ett pass underkropp och ett pass helkropp + lite mer lågintensiv träning. Detta har vi följt. Dock så blev det lite rubbning i det hela då vi båda kände oss lite orkeslösa i slutet på första veckan så vi fick helt enkelt ta det lite lugnare=). Men imorgon är vi på det igen!



Vi hade barnkalas för Jon som fyllt 30år första fredagen i Teens Plaza. Vi dukade upp med massa godis, läsk, chips och tårta. Lekte hela havet stormar, spelade Wii sports och Hollywood leken. Fantastisk kväll! Älskar fester som inte innehåller alkohol!!!! Skönt att vi är ett gäng här ombord som alla har lite samma mål!


Erik och Madde var på besök en tur över helgen. det var riktigt mysigt! Madde hade med sig en underbar present från USA! En rese etikett i rosa giltter!!!! Me löööv!!!!


Efter showen första kvällen gick vi oss en tur till Cosmopolitan bar och myste. Håvard blandade goda drinkar. Min favvo är ju Virgin daquri (en Strawberry Daquri utan alkohol). Mums! Madde och Erik körde på Roll over Lay down, också en hit!

Träffade Lars Ivar som jobbar ombord som promotör för Lacome. Underbar man! Fick under söndagen en make over i Taxe Freen av honom, blev skitsnygg! Andra dagen för Erik & Madde blev det återbesök i Cosmo-bar och sedan en tur till Tower. Höll mig till cola=). Är man i träningssuget så får man ha lite pli på sig själv! Haha.


När jag tog upp min Dior läppglans så sa Lars Ivar; -Dålig produkt, om du slänger den så tar jag med mig smink till dig nästa gång jag är ombord!. Jag som har så svårt att slänga saker gav det snällt till Ole, en av våra G4 vakter som glatt slängde det i papperskorgen=). Tur att den typ nästan var helt slut...!

Så sedan i måndags när Madde och  Erik gick av har jag försökt ta igen sömn. Först idag, fredag, känner jag mig hel igen! Idag har vi bara njutit av sommarvärmen på däck (glömde säga att det är mars...) hela dagen!!! Galet! Björn har legat i solstolen med badshorts! Då förstår ni hur varmt det varit på däck!


Imorgon är det crossfit med Karin och Fritz igen! Då väntas även lite hyss som vi har på gång=). Haha.

Köss!